Om företaget

En komplett partner inom rörsystem

PD Prefab har ett gediget kunnande och är en komplett leverantör av avlopps- och tryckrörssystem. Sedan företaget grundades 1998 har PD Prefab levererat specialtillverkade rörsystem till några av södra Sveriges mest kända byggnader som Öresundsbron, Turning Torso i Malmö och Lunds sjukhus, bara för att nämna några. Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss.

PD Prefabs systemlösningar skräddarsys efter varje kunds unika krav. De är lättmonterade och håller hög kvalitet. Vi är med redan i konstruktionsstadiet där vi ger råd om material- och komponentval. Med vår CAD skapar vi konstruktionsritningar med millimeterpassning.

PD Prefab har en egen verkstad som inrymmer en stor maskinpark för alla typer av tillverkning. Vi har hög kompetens i huset. Våra kunniga medarbetare har lång erfarenhet och är med genom hela processen från planering och produktion till leverans. Vi är starkt kundorienterade och är kända för hög kvalitet, snabba offerter och säkra leveranser. PD Prefab finns i Staffanstorp, strax utanför Malmö.

Kontakta oss gärna. Väl mött!